Medicina Interna

Specialitatea de medicina interna este deservita de Conf. Dr. Doina Georgescu, medic primar, doctor in stiinte medicale si se refera la preventia , diagnosticul si tratamnetul a unei multitudini de patologii nonchirurgicale, legate fie de suferinta unui organ sau aparat, de exemplu: boli respiratorii acute sau cronice, boli cronice ale aparatului cardio-vascular, boli ale aparatului digestiv acute sau cronice, boli ale aparatului reno-urinar (acute sau cronice), boli ale aparatului locomotor, boli sistemice frecvent de cauza autoimuna: vasculite, colagenoze, sarcoidoza, patologie geriatrica, sau diverse alte patologii interdisciplinare.

Gastroenterologie

Specialitatea de gastroenterologie este deservita de Conf. Dr. Doina Georgescu, medic specialist, cu numeroase traininguri in strainatate, doctor in stiinte medicale si se refera la consultatii ambulatorii: examen clinic, tuseu rectal, ecografie doppler inalta performanta abdomino-pelvina si transrectala, ecografie parietala abdominala in diagnosticul patologiei locale de perete (procese infectioase, tumorale, hernii externe abdominale si inghinale) interpretarea unor buletine de analiza sau rezultate la diverse investigatii din domeniu gastroenterologic. (endoscopii, CT abdominal, CT colonoscopii, RMN, ERCP, colnagio CT sau colangio RMN, etc.)

Hepatologie

Specialitatea de hepatologie este deservita de Conf. Dr. Doina Georgescu, medic specialist, cu specializari postuniversitare in centre europene de transplant hepatic si doctorat in hepatologie, cu traininguri europene in ecografie hepato-bilio-pancreatica, si se refera la consulturi ambulatorii de inalt profesionalism legate de sfera patologiei a hepato-bilio-pancreatice, examinare competenta ecografica, diagnosticul ecografic al sindromului de hipertensiune portala, tumorilor hepatice si pancreatice, evaluarea pacientului cu sindrom icteric recent sau cronic, diagnosticul bolilor colecistului si cailor biliare, evaluarea sindromului splenomegalic cu sau fara hiperspelnism, managementul bolilor hepatice cronice inclusiv cel al cirozei hepatice de diverse etiologii.