Centru medical Timisoara
Dr. Georgescu

Centru medical Timisoara – Dr Georgescu se afla intr-o zona selecta a orasului Timisoara pe strada Surorile martir Caceu (fosta Negoiu). Aceasta se afla in spatele vechiului abator (monument istoric) intr-o constructie noua cu trei nivele.

Clinica a luat nastere prin asocierea mai multor cabinete de specialitate si prin investitia masiva in constructia sediului actual. Acesta contine mai multe cabinete de consultatii, tratamente si explorari medicale.

Centru Medical Timisoara

Dr. Georgescu

Se remarca prin furnizarea de servicii de specialitate de inalta calitate, sustinute de medici extrem de calificati. Aici, puteti beneficia de examinari psihologice precise, tratamente ale durerii, hepatologie, gastroenterologie, nutriție și explorări noninvazive. De asemenea, oferim consultatii online și deplasari la domiciliul pacientului, in anumite conditii.

Pentru a va programa la consultatii sau tratamente, va punem la dispozitie optiunea de a ne contacta telefonic sau prin e-mail, in functie de preferintele dvs. Ne dorim sa va oferim experienta medicala cea mai convenabila si eficienta, punand accent pe nevoile si dorintele dvs. in ceea ce priveste sanatatea si bunastarea.

Suntem usor de contactat (EN) we speak English, (FR) nous parlons francais, (IT) parliamo italiano, (DE) wir sprechen Deutsch.

Servicii medicale Dr. Georgescu

Centru medical Timisoara

Centrul Medical Dr. Georgescu Timisoara ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate, folosind echipamente medicale de ultima generatie si personal medical cu pregatire profesionala excelenta. Ne dedicam sanatatii si bunastarii pacientilor nostri, de aceea oferim, in cazuri deosebite si consulturi la domiciliu pentru cei nedeplasabili.

Fie ca este vorba despre investigatii complexe sau consultatii de rutina, echipa noastra medicala lucreaza in armonie pentru a asigura cel mai bun tratament.

Pentru a ne contacta, va invitam sa gasiti numerele noastre de telefon in sectiunea dedicata. Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor dvs. si pentru a va ghida catre ingrijirea medicala de incredere. In Centrul Medical Dr. Georgescu Timisoara, pacientul este intotdeauna in centrul atentiei noastre, iar sanatatea sa este prioritatea noastra principala.

Specialitatea de medicina interna

Centru medical Timisoara Dr Georgescu Timișoara deserveste aceasta specialitate prin medic primar, doctor in stiinte medicale. Medicina interna se refera la preventia, diagnosticul si tratamentul unei multitudini de patologii nonchirurgicale. Acestea sunt legate de-o suferinta a unui organ sau aparat, precum boli respiratorii acute sau cronice, boli cronice ale aparatului cardio-vascular, boli ale aparatului digestiv acute sau cronice, boli ale aparatului reno-urinar ( acute sau cronice), boli ale aparatului locomotor, boli sistemice frecvent de cauza autoimuna: vasculite, colagenoze, sarcoidoza, patologie geriatrica sau de diverse alte patologii interdisciplinare.

Specialitatea de hepatologie

Este deservita de Centrul Medical Dr Georgescu Timișoara prin medic primar cu specializari postuniversitare in centre europene de transplant hepatic si doctorat in hepatologie. Dr. Conferențiar Doina Georgescu are și traininguri europene in ecografie hepato-bilio-pancreatica. Hepatologia se refera la consulturi ambulatorii de inalt profesionalism legate de sfera patologiei a hepato-bilio-pancreatice. Aceasta consta in examinarea competenta ecografica implicand ecografie Doppler si elastografie hepatica cantitativa prin metoda ARFI- pSWE. Diagnosticul ecografic al sindromului de hipertensiune portala, tumorilor hepatice si pancreatice, evaluarea pacientului cu sindrom icteric recent sau cronic. Diagnosticul bolilor colecistului si cailor biliare, evaluarea sindromului splenomegalic cu sau fara hiperspelnism. Managementul bolilor hepatice cronice inclusiv cel al cirozei hepatice de diverse etiologii.

Specialitatea de gastroenterologie

Este deservita de Centru Medical Timisoara Dr Georgescu prin medic primar cu numeroase traininguri in strainatate, doctor in stiinte medicale. Gastroenterologia se refera la consultatii ambulatorii: examen clinic, tuseu rectal, ecografie doppler inalt performanta abdomino-pelvina si transrectala, ecografie parietala abdominala. De asemenea, in diagnosticul patologiei locale de perete (procese infectioase, tumorale, hernii externe abdominale si inghinale) interpretarea unor buletine de analiza. La fel, rezultate la diverse investigatii din domeniu gastroenterologic (endoscopii, CT abdominal, CT colonoscopii, RMN, ERCP, colnagio CT sau colangioRMN, etc).

Cabinetul de explorari ultrasonografice Doppler

Este deservit de Dr Doina Georgescu, medic primar, cu competenta in ecografie generala si vasculara. Medic cu traininguri, specializari si cursuri postuniversitare in strainatate, cu experienta de peste 15 ani. Explorarile se refera la efectuarea de ecografii performante la diverse nivele anatomice de tipul Eco Doppler si elastografii de organe parenchimatoase. Acestea se fac pentru ficat, splina, pancreas, rinichi precum si diverse parti moi. Acestea sunt glanda mamara, tiroida, ganglioni, formatiuni nodulare diverse precum si examinari de tip Doppler vascular arterial si venos.

Imagini Centru medical Timisoara Dr. Georgescu

Cine suntem?

Suntem medici cu inalta calificare in specialitatile practicate, avand o bogata experienta clinica in probleme de diagnostic si terapie.

Medic primar Timisoara

Conf. Dr. Doina Georgescu

Medic primar medicina interna, gastroenterologie, hepatologie. Competenta in ecografie generala si ecografie vasculara. Doctor in stiinte medicale (MD. PHD), conferențiar universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara – departamentul de medicina interna. Membru mai multor societati internationale de gastroenterologie si ultrasonografie.

CONTACT

doina@dr-georgescu.ro

 +40 722 595 228