Cateva cuvinte despre

Centrul medical
Dr. Georgescu Timisoara

Se afla intr-o zona selecta a orasului Timisoara pe strada Surorile martir Caceu (fosta Negoiu) in spatele vechiului abator(monument istoric)intr-o constructie noua cu trei nivele.

Centrul medical Dr Georgescu a luat nastere prin asocierea mai multor cabinete de specialitate si prin investitia masiva in constructia sediului actual cu mai multe cabinete de cosultatii,tratamente si explorari.

Centrul Medical Dr Georgescu ofera servicii de specialitate de excelenta cu inalta calificare profesionala a medicilor, examinari psihologice, tratamente de rejuvenare , masaj si tratamente cosmetice.

Programarile se fac telefonic sau prin e-mail, in functie de serviciul dorit.

Suntem usor de contactat (EN) we speak English, (FR) nous parlons francais, (IT) parliamo italiano, (DE) wir sprechen Deutsch.

Centrul Medical foloseste echipamente medicale de calitate cu inalta pregatire profesionala.

In centrul Medical Dr Georgescu Timisoara este importanta grija pentru pacient.

Facem si consulturi la domiciliu pentru pacintii nedeplasabili.

Telefoanele noastre le gasiti la rubrica destinata contactului

Cine suntem?

 

Suntem medici cu inalta calificare in specialitatile practicate, avand o bogata experienta clinica in probleme de diagnostic si terapie.

Medic neurolog si psihiatru Timisoara

Dr. Costin Georgescu

Medic primar neurolog si psihiatru, doctor in stiinte medicale (MD. PHD), membru al mai multor societati internationale de specialitate, avand o vasta experienta clinica in specialitatile neurologie psihiatrie si terapia durerii. (dureri neuropate, cefalee, dureri ale coloanei vertebrale, migrene)

costin@dr-georgescu.ro

 +40 722 385 468

Medic primar Timisoara

Conf. Dr. Doina Georgescu

Medic primar medicina interna, gastroenterologie, hepatologie, cu competenta in ecografie generala si ecografie vasculara, doctor in stiinte medicale (MD. PHD), lector universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara – departamentul de medicina interna 1, membru mai multor societati internationale de gastroenterologie si ultrasonografie.

doina@dr-georgescu.ro

 +40 722 595 228